Answers to game Tao Know Tu from sentences 1 – 100

Tao Know Tot belongs to the game genre Chasing word capture, with 2 given images that require players to guess the correct word. There are seemingly unrelated images, but combined into extremely meaningful sentences that make players go from surprise to surprise.

I Know It All for Android I Know It All for iOS

However, there are many “brain-damaging” sentences, making it difficult for players to seek help from relatives to find the right answer. But beside you at this moment, no one, do not worry, please find the correct answer in the article below.

The answer sets from question 1 to question 100, with accompanying pictures, will help players overcome the toughest questions smoothly. Of course, should not overdo the answer to play interesting. If you are playing Word capture you can refer to the answers to the game Catch words, to pass all the questions more quickly.

Video answer I Know All 100 Levels

Answers to games from 1 to 100 from Tao Know Tu

Question 1: Peanut + Floating cake

Answers I Know All Question 1
Answer: Lac Troi

Question 2: Star + Flame

Answers I Know All 3
Answer: Mars

Question 3: The ear + Vietnamese book 123

Answers I Know All 2
Answer: Scandals

Question 4: Tanks + Caves

Answers I Know All Question 4
Answer: Increased dynamism

Question 5: Gotu Kola + Bowl of instant noodles

Answers I Know All 5
Answer: Wheat cheek

Question 6: Glass + Heart covering 2 people who are kissing

Answers I Know All Question 6
Answer: Divorce

Question 7: Snail + Island

Answers I Know All 7
Answer: Oasis

Question 8: Queen’s Flag + School

Answers I Know All Question 8
Answer: Behind the scenes

Question 9: Bitter melon plate + Heart plate

Answers I Know All Question 9
Answer: Bitter

Question 10: Chili + Owl

Answers I Know All Question 10
Answer: Spicy owl

Question 11: Singer + Dancing person

Answers I Know All Question 11
Answer: Singing and dancing

Read more:  3 Free Fire characters with the right weapons will help you dominate the game

Question 12: Eclipse + Signature

Answers I Know All Question 12
Answer: Diary

Question 13: Money jar + Mr. map

Answers I Know All Question 13
Answer: Money map

Question 14: Birds are nesting + Fairy

Answers I Know All Question 14
Answer: Ancestor

Question 15: Octopus image + Inject for the baby

Answers I Know All Question 15
Answer: Dao quoted

Question 16: Fishing net throwing + Bomb

Answers I Know All Question 16
Answer: Throw bombs

Question 17: Brochure + ATM card

Answers I Know All Question 17
Answer: Correspondence

Question 18: The comb + Mr. map

Answers I Know All Question 18
Answer: Schema

Question 19: Pearl necklace + Boy

Answers I Know All Question 19
Answer: Pearls

Question 20: Archery + Moon

Answers I Know All Question 20
Answer: The moon

Question 21: Lightning + Plate of rolls

Answers I Know All Question 21
Answer: Addictive

Question 22: The Noble Truths + The ca

Answers I Know All Question 22
Answer: The marshal

Question 23: Ancient Citadel + Ants

Answers I Know All Question 23
Answer: Prejudice

Question 24: Apple + Apply to the child to eat

Answers I Know All Question 24
Answer: Constipation

Question 25: Pepper + Ancient tree

Answers I Know All Question 25
Answer: Consumption

Question 26: Cashew + Magnifier icon on book page

Answers I Know All Question 26
Answer: Investigation

Question 27: Mouth + School

Answers I Know All Question 27
Answer: Environment

Question 28: Flu + Dice

Answers I Know All Question 28
Answer: Emotions

Question 29: Band + Group of people

Answers I Know All Question 29
Answer: Gangs

Question 30: Gold Bar + Things in English: Thursday, Friday, Saturday …

Answers I Know All Question 30
Answer: Quantity of things

Question 31: Balance of Justice + Diploma

Answers I Know All Question 31
Answer: Balanced

Question 32: Chess + Silver Bar

Answer I Know All question 32
Answer: Gambling

Question 33: Pine + Newspaper

Answers I Know All Question 33
Answer: Notice

Question 34: Bunch of grapes + Muslim group

Question 34
Answer: Confucianism

Question 35: House + Singing

Question 35
Answer: Theater

Question 36: Sweet potatoes + Staircase

Answer 36
Answer: Wandering

Question 37: Ball + Stone

Question 37
Answer: Football

Question 38: The nail + The ball has number 3

Answers to I Know All Question 38
Answer: Trident

Question 39: Bridge + Pencil

Answer: 39
Answer: Fuse

Question 40: People practicing martial arts + Peacock

Answers I Know All Question 40
Answer: Attack

Question 41: Saddle + Lotus mind

Answers I Know All Question 41
Answer: Peace of mind

Question 42: Baby falls + Number 4

Answers I Know All Question 42
Answer: Crossroads

Read more:  Roblox: Giftcode and how to enter code Funky Friday

Question 43: Orange + Pig heart

Answers I Know All Question 43
Answer: Thank you

Question 44: Car driving + Rowing

Answers I Know All Question 44
Answer: Boat driver

Question 45: Dumplings + Beans

Answers I Know All Question 45
Answer: Bean bag

Question 46: Triangles + Horse picture

Answers I Know All Question 46
Answer: Competition

Question 47: Onion + Like button

Answers I Know All Question 47
Answer: Action

Question 48: Balance + Match

Answers I Know All Question 48
Answer: Balance

Question 49: Aquarium + Strawberry

Answers I Know All Question 49
Answer: Strawberry tank

Question 50: Iguana + Result

Answer: Discrimination

Answers I Know All Question 50

Question 51: Spinning silk + Pink fruit

Answers I Know All Question 51
Answer: Pink silk

Question 52: Handshake + Toad

Answer I Know All question 52
Answer: Kidnapping

Question 53: Clouds + Rain-catching hands

Answers I Know All Question 53
Answer: Rainy clouds

Question 54: Tower on the mountain + Cars on the blind spot

Answers I Know All Question 54
Answer: Peak

Question 55: Ants + The man is awake

The answer to all questions is 55
Answer: Knowledge

Question 56: Handshake + Hair tie

Answer: 56
Answer: Required

Question 57: Biology Book 11 + Pill

Answers I Know All 57
Answer: Students

Question 58: 6 pens + duck feathers

The answer I know all question 58
Answer: Brush

Question 59: Market + Hammer

Answer: 59
Answer: Market hammer

Question 60: The girl is eating + Spaghetti

Answers I Know All Question 60
Answer: Eat well

Question 61: Number 9 + Mineral water bottle

Question 61
Answer: Nine streams

Question 62: Fruits + Journalism

Answers I Know All Question 62
Answer: Retribution

Question 63: Mist + Flute

Answers I Know All Question 63
Answer: Dew

Question 64: Coffee + Flower vase

Answers I Know All 64
Answer: Criticism

Question 65: Church building + Lion

Answer I Know All question 65
Answer: Professor

Question 66: Number from 1 to 9 + Trigonometric Book

The answer I know all question 66
Answer: Quantity

Question 67: Temple of Literature Quoc Tu Giam + Room

Answers I Know All Question 67
Answer: Office

Question 68: Solar eclipse + lunar eclipse

Answers I Know All 68
Answer: Nhat moon

Question 69: Wallet (Squeeze) + Stork

Answer I Know All question 69
Answer: Squeeze the trigger

Question 70: 7 Up + Clock

The answer I know all is 70
Answer: Up the field

Question 71: Brush your teeth + Bean sprouts

Answers I Know All Question 71
Answer: Evaluation

Question 72: Drill + Pregnancy

Answers I Know All Question 72
Answer: Wait pregnant

Question 73: Sell ​​button + Glasses

The answer I know all question 73
Answer: Radius

Question 74: Board + Pile of gold bars

Read more:  15+ best Minecraft mods worth installing when playing the game

Answers I Know All Question 74
Answer: Yellow board

Question 75: Cannon + Castle

Answers I Know All Question 75
Answer: Fortress

Question 76: The horse is galloping + Draw eyes

Answers I Know All Question 76
Answer: Coding

Question 77: Flower ash + Hold incense

Answers I Know All Question 77
Answer: Freckles

Question 78: Stack of books + Comb

Answers I Know All Question 78
Answer: Strategy

Question 79: Catching rain water + Fence

Answer I Know All question 79
Answer: Rain

Question 80: Water cup + Ice cubes

Answers I Know All Question 80
Answer: Ice

Question 81: Secret Fruit + Honey

Answer: 81
Answer: Secret

Question 82: Building + Man holding temporary residence sign

Answers I Know All Question 82
Answer: Immigration

Question 83: Fox + Rhino

Answer: 83
Answer: Reporting

Question 84: Cheetah + Fox

Answers I Know All Question 84
Answer: Report

Question 85: Lotus mind + Spirit

Answers I Know All Question 85
Answer: Psychiatry

Question 86: Guitar + Salmon

Answers to Tao Know All question 86
Answer: Elasticity

Question 87: Rice pounding + Refusing to pour wine

Answers I Know All Question 87
Answer: Goodbye

Question 88: Ball + Table

Answer: 88
Answer: Table tennis

Question 89: Carpet + Poinsettia flowers

Answers I Know All Question 89
Answer: Tragedy

Question 90: Eiffel Tower in France + School

Answers I Know All Question 90
Answer: Dharma field

Question 91: Tuberose + Flower vase

Answers I Know All Question 91
Answer: Hao flower

Question 92: Crafting + Thermocouple

Answers I Know All Question 92
Answer: Mode

Question 93: Coal Bureau + Snorkel

Answers I Know All Question 93

Answer: Lament

Question 94: Bridge + ladder

Answers I Know All Question 94
Answer: Staircase

Question 95: Angel + Coin

Answers I Know All Question 95
Answer: Prodigy

Question 96: Sausage + Backpack

Answers I Know All Question 96
Answer: Cyclo

Question 97: Rope + Watermelon

Answers I Know All Question 97
Answer: Melon string

Question 98: Moon + Honey

The answer I know all question 98
Answer: Honeymoon

Question 99: Dumplings + Fried packaging

Answer 99
Answer: Packaging

Question 100: Sign + Statue

Answers I Know All Question 100
Answer: Impressive

Hopefully the above article will help you quickly overcome the difficult and brain-damaging questions of Tao Knot. Please refer to the next sentences in the article:

Wish you have fun playing the game!

Source link: Answers to game Tao Know Tu from sentences 1 – 100
– https://emergenceingames.com/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*